В общем, я буду точно, +1 Драйка, +2 Джечки, +1 Драйзер, + те, кто отписался в теме, я так понимаю
18 Июл 2008 14:41 DrayZER сказал(а): В общем, я буду точно, +1 Драйка, +2 Джечки, +1 Драйзер, + те, кто отписался в теме, я так понимаю Cообщение полностью
Ого!
Ввиду того что бальзаки с напиками где-то отсиживаются - мы тут задиадимся по полной
Ввиду того что бальзаки с напиками где-то отсиживаются - мы тут задиадимся по полной Cообщение полностью
+1 Балька
18 Июл 2008 14:41 DrayZER сказал(а): В общем, я буду точно, +1 Драйка, +2 Джечки, +1 Драйзер, + те, кто отписался в теме, я так понимаю Cообщение полностью
что-то мне уже не по себе
Встреча прошла прекрасно. В дальнейшем, думаю, мы будем почаще повторять.
Я так тоже думаю :-) Да и твой диагноз "Джек" подтвердился.
В мене є ідеї по проведенню тематичних зустрічей для діади - Драйзер-Джек.
Назначається тема зустрічі, окреслюються основні питання. Кому цікаво обговорення даних питань - приходять на зустріч.
Основні теми: - знайомство Джека/Драйзера, де їх знайти, де бувають, що люблять та ін. - початковий період знайомства, як сподобатись (якщо дуал незнайомий з соціонікою), що можно робити, що небажано - що можно дарити, що ціниться/не ціниться, які знаки уваги проявляти - образ половинки, якою представляється людина, з якою хочется провести все своє життя - на що звертається увага при знайомстві, які речі поведінки, зовнішність, фінансовий стан, культурність, соц. статус, що важливо, а що просто бажано, критерії оцінки та ін. - відношення в сім'ї, досвід як взаємодіяти з покищо неудалізованим дуалом та ін.
На питання звісно відповідають драйзери та джеки, пізнаєм світ один одного.
Зараз відїзжаю, по приїзду з Тернопільщини - напишу тему, питання, дату та місце першої зустрічі.
19 Июл 2008 14:04 Forest_Wins сказал(а): На питання звісно відповідають драйзери та джеки, пізнаєм світ один одного. Cообщение полностью
Коли з моїм типом визначитися, дасте знати добре
19 Июл 2008 21:09 ixtus сказал(а): Коли з моїм типом визначитися, дасте знати добре Cообщение полностью
Василий, со своим ТИМом определиться можете только Вы. Создавайте тему виртуального типирования, посетите Гуленко или Шульмана. На одних описаниях и ожиданиях далеко не уедете.
20 Июл 2008 00:27 DrayZER сказал(а): Василий, со своим ТИМом определиться можете только Вы. Создавайте тему виртуального типирования, посетите Гуленко или Шульмана. На одних описаниях и ожиданиях далеко не уедете. Cообщение полностью
Так я уже давно определился
Всім привіт!
Дякую всім, хто написав листа. Зрозумів, тема цікава не мені одному. Це добре
По тематичним зустрічам. Найкраще це робити на вихідних, тобто в суботу. Після зустрічі в ПХ я зробив певні висновки. В звичайний день хть раніше звільняється з роботи, хтось пізніше, важко зібратися, до того ж всі голодні і т.д. В кафе досить таки незручно - крики,музика, погано чути, словом обстановка не сприяє до серйозного обговорення.
Одже. Зустрічі в суботу, орієнтовно 13 година, в парку чи щось подібне. Години на три-чотири. Можно щось взяти з собою поїсти. Зустріч виключно для діади Драйзер-Джек. Будемо обговорювати цікаві практичні питання.
До речі ще одне. Подивився, що багато людей ходить на соціонічні зустрічі просто відпочити від роботи, попити пива, горілки та розказати який начальник на роботі дурак, чи президен не такий, і подібне. Звісно що таке нам не цікаво. Зробимо відсів бажаючих. Всі тусовщики хай йдуть лісом.
Ну а милих драйзерів та сильних джеків, які хочуть пізнати світ один одного - ласкаво запрошуємо.
Найближчі 2 вихідних я не зможу - буду в подорожах по славній Україні. Думаю, перша зустріч орієнтовно числа 9.
Так! Вот кого не хватает, так это Напов, Вы не соскучились!? Я 11 августа возвращаюсь в столицу, порадуйте информацией о ближайшей встрече (время, место), я бы с большим удовольствием всех повидала! undefined
Всім привіт
У мене активне життя, чомусь випадає що всі вихідні зайняті. Але звичайно зустріч хочется провести, так що будемо щось вирішувати. Можливо провести 16-17 числа.
Милі драйзери - я вас люблю
Тут бальзачки не пробегали ? )))) Для новочайников, когда и где собираемся?
Тааак. Со встречами пока никак. Я постоянно в разьездах. На эти выходные тоже. А потом снова уезжаю - на 3 недели в Евпаторию.
Значит организуемся в конце сентября. У меня как раз добавится мотивации глубже познавать мир Драйзеров.
Буду ждать с нетерпением! Тем временем и у меня наблюдений о Джеках поднакопится.
Если есть желающие собраться, не дожидаясь конца сентября, отпишитесь - соберемся
Давайте в воскресенье. Если не будет других планов - приду обязательно. Бальзакам буду рада особенно, потому что в прошлый раз на встречу квадры пришли одни Джеки и Драйзеры.