...нормально потусили. Треба ще якось зібратись. Габу, за організацію, окрема подяка.
Всем спасибо, было просто супер :D Михаилу очень благодарен за создание комфорта для нашего отдыха
Согласен, обязательно нужно собраться еще =)
Да-да! Было здорово Спасибо всем
а фотки есть?
А вот о фотках никто не подумал... Даже с телефона фоток нет
Можна організувати ще одну вилазку куди попало! Я хочу зібрати натовп для того щоб побігати в пейнт-бол. Кому цікаво???
Мне интересно, даже очень Но это, наверное, не скоро - нужно насобирать побольше желающих
А мне всегда было страшно попробовать
Я бы тоже с удовольствием... Но... буду присутствовать с вами морально!.. Кстати, кто ещё не знает, поступило предложение, на этих выходных собраться в теплой дружественной обстановке у нашего гостеприимного Артура (ИЭЭ) и заняться просмотром (а при желании и типированием) именитого и многимилюбимого Доктора Хауса!!! Кто как???
Я пройшовся по декількох сайтах різних пейнт больних клубів, як результат слідуюча інформація:
Місце знаходження: м.Київ, вул.Глушкова,9 (Льодовий стадіон, Теремки) тел.(044) 332-38-55
Вартість: 60 грн з людини -- оренда спорядження: маркер(пейнтбольний автомат), захистна маска, ігрова форма, рукавички, карсет(для дівчат)
25 грн за 100 шарів/патронів або 450 грн за ящик 2000 шарів. якщо на 10 чоловік по 200 шарів/патронів то 45 грн.
душ 10 грн. (за бажанням)
Ітого 60+45+10=115 грн з людини
Гра триває 3 години 30 хв
Ось так коротко. ну то як?
Цена нормальная, место тоже, а кто-то знает правила игры?
Правила гри дуже прості!!! 1. Нівякому разі не знімай обмундирування з обличчя, під час гри 2. Ігрок вважається вбитим якщо в нього поцілили і в результаті пятно має розмір більший за пяти копійочну мрнету. 3. Попадання в запястя рук та ступні ніг не зараховується як влучання. 4. Ігрок вважається вбитим незалежно від того хто в нього поцілив. 5. Якщо є суддя - в нього стріляти заборонено.
Ось такі основні пункти правил. Під час гри, по місцю, можна організувати різні турнірні сюжети. Зокрема, команда проти команди - до останнього вцілівшого іграка. Абож захват прапору у команди суперника.
Тепер прошу всіх бажаючих впевнено заявити про намір прийняти участь грі, а в середу 10 вересня 2008 року завітати в Потато Хауз на Майдані і внести аванс, щоб можна булоб заказати ігру.
Я буду. А когда игра?
Ой! А якщо я стріляти в людей не люблю, то що робити? Може вболівати можна? А це іншим не боляче - коли влучають!?